Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 1000 g water
- 700 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Salsa
- 2 garlic cloves, roasted (see tip)
- 500 g tomatoes, roasted, cut in pieces
- 200 g onions, roasted, halved
- 10 g serrano chillies, roasted, halved, deseeded
- 250 g poblano chillies, halved, deseeded
- 2 tsp fine sea salt
Sopes
- 300 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 250 g onions, quartered
- 500 g nopales cactus leaves, cut in pieces (see tip)
- 60 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g masa harina (e.g. Maseca, see tip)
- 400 g refried beans, tinned (see tip)
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Geen beoordelingen
Chicken Mole Verde
Geen beoordelingen
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 godz.
Mini Meatball Breakfast Hash
40 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with rice
1 godz.
Squid à la provençale
55 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Tuna and Olive Empanaditas
4hod. 5min