Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g carrots, cut in pieces
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 25 g sunflower oil
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped (2 mm)
- 1500 g water, plus warm water for softening
- 50 g rice vermicelli
- 120 g tinned beansprouts, drained
- 8 spring roll rice paper (Ø 16 cm)
- 50 g iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces
- 16 fresh basil leaves, roughly chopped
- 16 fresh mint leaves, roughly chopped
- 80 - 100 g cooked, peeled prawns
- 2 - 3 Tbsp fish sauce, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40 min
Egg salad in crispy Easter nests
1h
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 Std. 50 Min
Fish Tacos
45 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Vitamin Juice
10min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Quinoa Salad
35min