Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g carrots, cut in pieces
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 25 g sunflower oil
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped (2 mm)
- 1500 g water, plus warm water for softening
- 50 g rice vermicelli
- 120 g tinned beansprouts, drained
- 8 spring roll rice paper (Ø 16 cm)
- 50 g iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces
- 16 fresh basil leaves, roughly chopped
- 16 fresh mint leaves, roughly chopped
- 80 - 100 g cooked, peeled prawns
- 2 - 3 Tbsp fish sauce, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Tofu stew
30 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1sa
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1sa 30 dk
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 Min
Veal fillet with mirabelle plums
Geen beoordelingen
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Shrimp Yakisoba
35 dk
Summer Rolls with Peanut Sauce
1sa
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 Min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min