Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pancakes
- 75 g buckwheat flour
- 75 g plain flour
- 2 large eggs
- 250 g milk
- 100 g water
- 20 g sunflower oil
Filling
- 120 g bacon, cured and smoked, sliced
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 300 g fresh spinach leaves, roughly chopped
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g ricotta cheese
- 30 g single cream
- 50 g pine nuts
- 10 - 20 g unsalted butter, for frying
Cheese Sauce
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g single cream
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 16.27 g
- Koolhydraten
- 19.26 g
- Vetten
- 30.35 g
- Vezels
- 2.53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Springtime Risotto
55 Min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 Std. 30 Min
Cream of Vegetable Soup
15min
Colcannon
35 Min
Potato Cakes
45min
Pancakes with Two Fillings
40min