Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g oatcakes, broken in pieces
- 125 g unsalted butter, diced
- 150 g walnut halves
- ¼ tsp fine sea salt
- 200 g fig jam
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 egg yolks, from large eggs
- 500 g ricotta cheese
- 280 g light cream cheese
- 230 g Stilton, crumbled
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 2 Tbsp caster sugar
- 3 - 4 fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2588 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
English Muffins
3h
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min