Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5min
Roasted Tomato Tart
2h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Deconstructed Lemon Tarts
30 min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 Std. 5 Min