Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puttanesca Penne
50 min
Neapolitan Sauce
1 godz.
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béchamel Sauce
15min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25 Std. 20 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 Std. 30 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Best Beer Battered Fish
30min
Gnocchi
1 Std. 40 Min