Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Mushroom Taco Filling
35 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Galapagos Mocktail
10min
Grissini with Parmesan and Herbs
5h 10min
Cosmopolitan
10min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Whiskey Cream Liqueur
15min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Curry and Coconut Risotto
35 Min