Apparaten en Accessoires
Café de Paris butter
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
185 g
Ingrediënten
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 185 g
Natrium
750.8 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Vetten
106.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
67.1 g
Koolhydraten
5.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Béarnaise sauce
20min
Barbecue onions (500 g)
45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1u. 15min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
Oysters with lime granita
5min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1u.
Hollandaise
15min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min