Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon zest
- 130 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 185 g
- Calorieën
- 4126.4 kJ / 986.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 106.7 g
- Verzadigd vet
- 67.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 750.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Parmesan gelato
4h 30min
Oysters with lime granita
5 Min
Salsa verde
5 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Guacamole
10 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Chimichurri
5 Min
Smoked salmon mousse
5 Min