Apparaten en Accessoires
Café de Paris butter
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
185 g
Ingrediënten
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 185 g
Natrium
750.8 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Vetten
106.7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
67.1 g
Koolhydraten
5.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Butter it up!
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Panna cotta
6u. 15min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1u. 20min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Geen beoordelingen
Lemon and caper aioli
15min
Caesar salad dressing
10min
Turmeric and tequila
24u. 10min
Paris Brest
6u. 40min
Queso fresco
2u.
Gin-cured ocean trout salad
30u. 20min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min