Apparaten en Accessoires
Harissa
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
345 g
Ingrediënten
-
fresh red chillies (approx. 9 chillies), cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 345 g
Natrium
2375.5 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
1957.8 kJ /
467.9 kcal
Vetten
42 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
22.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Thai red curry paste
15min
Thai red curry paste
10min
Thai green curry paste
10min
Peri peri spice mix
5min
Za'atar seasoning
5min
Chaat masala
10min
Amritsari dal
26u.
Romesco dip
10min
Coriander chilli chutney
5min
Chicken 65 and green chutney
1u. 5min
Traditional hommus
25u. 5min