Compatibele versies
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3003 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.