![Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b581a6ce-ab28-474d-bb37-85d03176b12e/Derivates/2a4ee41a-ef55-4024-8e31-50ab0bf1a4bb.jpg)
Compatibele versies
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3003 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shakshuka
50min
Squash and Broccoli Salad
35min
Surimi Stick Salad (TM6)
15 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min