Compatibele versies
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3003 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1129 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3h 20 min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Shakshuka
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min