
Apparaten en Accessoires
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Voeding per 1 portion
Calorieën
718 kcal /
3003 kJ
Eiwitten
20 g
Vetten
41 g
Koolhydraten
73 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
1129 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland