Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • hazelnuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • water
    1700 g
  • Brussels sprouts outer leaves removed, halved
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    2 tsp
  • olive oil plus 1 Tbsp
    1 tsp
  • orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
    320 g
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • unsalted butter diced
    120 g
  • fresh sage leaves
    6
  • lemon cut in wedges, for garnishing
    1

Voeding per 1 portion

Calorieën 718 kcal / 3003 kJ
Eiwitten 20 g
Vetten 41 g
Koolhydraten 73 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 19 g
Natrium 1129 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...