Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 400 g plain flour
- 1 Tbsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut in pieces (see tip)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1u.
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Fig & Apricot Jam
40 Min
Vegetarian Pizza
1 Std. 40 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Choux Pastry
2 Std.
Tortillas
1 Std. 30 Min
Fig and Nuts Yoghurt
12h 25 min
Plum and Apple Jam
40 Min
Raspberry Tartlets
1 Std. 15 Min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 Min