Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 400 g plain flour
- 1 Tbsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut in pieces (see tip)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
Geen beoordelingen
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Geen beoordelingen
Crème Pâtissière
15 Min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 Min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 Std. 40 Min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 Std. 15 Min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Gluten-free Butter Biscuits
1sa
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h