Apparaten en Accessoires
Quince Tart
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
3448 kJ /
824 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
134 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tiramisu
5u. 20min
Polenta
1u.
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Rice Pudding
55min
Soparnik
1u. 45min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4u. 45min
Apple Strudel
1u. 45min
Peach and Lavender Tartlets
40min
Spinach and tomato quiche
1u. 45min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2u. 35min
Mini Spinach Calzone
2u. 35min
Creamy pea soup
40min