Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 400 g plain flour
- 1 Tbsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut in pieces (see tip)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20 min
Orange Burst Biscuits
2h 10 min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Apple cake
1h
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Fresh Fruit Tarts
7h 5 min