Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g pepitas, unsalted
- 200 g Roma tomatoes, halved
- 60 g onions, in pieces
- 2 garlic cloves (with paper skins still on)
-
1
serrano chilli, stem removed, seeds optional
of 1 habanero chilli, stem removed, seeds optional - 15 g cilantro, fresh, leaves only
- 30 g orange juice
- 30 g lime juice
- 15 g vegetable oil
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp cumin, ground (optioneel)
- tortilla chips, to serve
- Voeding
- per 1 g
- Calorieën
- 370.6 kJ / 88.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 124.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Double Vanilla Ice Cream
12 Std.
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 dk
Molten Lava Cake
45 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 Std. 35 Min
Grenadine
45 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 dk
Guacamole
5 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 dk
Sweet Apple Dip
10 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1sa 30 dk
Gluten Free Brownies
1h 20min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min