Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pepitas, unsalted
- 60 g peanuts, dry-roasted, unsalted
- 85 g romaine lettuce, cut into pieces
- 140 g spinach leaves, fresh
- 1 green onion, green part only
- 3 sprigs cilantro, fresh, leaves only
- 2 sprigs parsley, fresh, leaves only
- 1 serrano chilli, destemmed, deseeded
- 1 ½ tbsp salt, to taste
- 1 pinch ground cumin
- 2 garlic cloves
- 100 g onion, cut into pieces
- 395 g green tomatillos, cut in halves
- 30 g vegetable oil
- 395 g water
- 8 chicken legs, skinless, bone in
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251.8 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1678.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
Keine Bewertungen
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Keine Bewertungen
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1sa 30 dk
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1sa 30 dk
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Split Pea Soup
2h 10 min
Berry foam
10 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Noodle soup
35 min