Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
- 640 g green tomatillos, halved
- 60 g white onion
- 1 garlic clove
- 30 g chipotle chillies, canned, in adobo sauce
- 1 tsp salt
-
450
g chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise
of 450 g chicken tenderloin - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- vegetable oil, to fry
- 12 corn tortillas
- sour cream, any type, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2267.1 kJ / 541.9 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 768.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Layered Mexican Dip
25 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min