Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g white onion
- 5 sprigs cilantro, fresh, leaves only
- 340 g vegetable shortening
- 595 g pork tenderloin, cut into pieces (1 in.)
- 30 g orange juice
- 2 tsp salt
- 5 sprigs thyme, fresh, leaves only
- 1 orange, quartered, unpeeled
- 5 allspice, ground
- 6 corn tortillas, to serve
- 2 - 3 lime, quartered, to serve
- fresh salsa, to taste, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 925 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Egg Salad
30 Min
Shrimp and Potato Boil
40min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 Min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Steak au Poivre
20 Min
Chili Cheese Dogs
50 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min