![Yucatan Style Sopa de Lima Yucatan Style Sopa de Lima](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d931e9d37982c121a7b28d8e9b1ee093/Derivates/5aafcc475431785f98c98f44464756c4a3d978dc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 115 g Roma tomatoes, cut into pieces
- 115 g onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves, with skin on
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 2 tsp oregano, dried
- ½ tsp allspice berries
- ¼ tsp whole black peppercorns
- 3 tsp cloves
- 60 g lime juice
- 1 habanero chilli, cut in half
- 1 tbsp salt, to taste
- 1840 g chicken stock
- 625 - 655 g chicken breasts, skinless, boneless, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 140 g corn tortillas, cut into strips and fried, to garnish
- 200 g tomatoes, quartered, seeded, diced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1350.2 kJ / 322.7 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1668.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Seafood Chowder
1hod.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Geen beoordelingen
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Pork Tortas
2h 20min
Mozambican chicken curry
35 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Beef chili with lemon feta
45 Min
Carnitas
50min
Fish and Zucchini
35 min
Beef Adobo
6h 20min
Ceviche
1hod. 10min
Picadillo (Texas Hash)
40min