Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
oz cotija cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
of 2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (approx. 1 in.) - ½ oz fresh cilantro leaves (approx. ½ bunch)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp ground cumin
- 3 garlic cloves
- ½ - 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed and cut in half, to taste
- 3 ½ oz yellow onion, quartered (approx. ½ medium onion)
- 1 oz olive oil, plus extra to fry tortillas
- 28 oz canned diced tomatoes, undrained (see Variation)
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp sugar
- 6 large eggs
- 16 oz canned refried pinto beans
- 6 corn tortillas (approx. 6 in.)
- 1 ripe avocado, cut into pieces (approx. ½ in.)
- sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1672.1 kJ / 399.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1121.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pico De Gallo
15min
Tortilla Soup
25min
Chicken Enfrijoladas
50min
Tomatillo Salsa
20min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Chicken Enchiladas
40min
Mexican Creamed Corn
30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Chipotle Salsa
10min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Chicken Fajita Soup
50min