Jalapeño Popper Dip

Jalapeño Popper Dip

4.8 35 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
12 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
  • Monterey Jack cheese cubed
    1 oz
  • panko
    ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
    6
  • bacon cut into pieces (½ in.)
    3 oz
  • cream cheese room temperature, cubed (1 in.)
    16 oz
  • artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)
    1 can
  • mayonnaise
    4 oz

Voeding per 1 portion

Calorieën 297 kcal / 1243 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 27 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...