![Jalapeño Popper Dip Jalapeño Popper Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F182EE5-DC65-4CB5-8A7D-F41A3A56A9CA/Derivates/7bb4022e-aef1-4113-8661-94cbaa2f1960.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz Monterey Jack cheese, cubed
- ½ oz panko
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 jalapeño peppers, stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
- 3 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
- 16 oz cream cheese, room temperature, cubed (1 in.)
- 1 can artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)
- 4 oz mayonnaise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 мин.
Baked Crab Dip
15min
Spicy Cheese Dip
20min
Chili Taco Dip
1h
Chicken Enchiladas
40min
Tex-Mex Turkey Soup
50 мин.
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Chorizo Dip
25min
Marinara Sauce
40min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 мин.
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chicken Parmesan
1u. 10min