Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 dried 'chile de árbol' chilies
- 1 garlic clove
- 1 oz vegetable oil
-
23
oz fresh corn kernels
of 23 oz frozen sweet corn - 10 ½ oz water
- 2 tsp salt
-
2
leaves fresh epazote, shredded
of ½ tsp dried epazote - 8 tsp mayonnaise
- 2 limes, quartered
- 8 tsp panela cheese, crumbled
- fresh bird's eye chilies or fresh pequin chilies, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Beef Barbacoa
2h
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Tuna Tartare
40min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Roasted Potato Salad
1h
Cilantro Lime Sauce
10 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min