Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 poblano chilies
-
14
oz mozzarella cheese, cut into pieces, divided
of 14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, divided - 21 oz Roma tomatoes, quartered
- 1 garlic clove
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz water
- 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz white onions, sliced
- 7 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
- vegetable oil, to fry, as needed
- 18 corn tortillas
- 5 oz sour cream, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Tortilla Soup
25 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Sesame Orange Chicken
1hod. 30min
Chicken Enchiladas
40 Min
Shredded Jerk Chicken
1 Std. 55 Min
Cajun Gumbo
1hod. 30min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Tetrazzini
40 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Chicken Fajita Soup
50min