Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 poblano chilies
-
14
oz mozzarella cheese, cut into pieces, divided
of 14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, divided - 21 oz Roma tomatoes, quartered
- 1 garlic clove
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz water
- 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz white onions, sliced
- 7 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
- vegetable oil, to fry, as needed
- 18 corn tortillas
- 5 oz sour cream, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Chicken Parmesan
1h 10 min
Beef Barbacoa
2h
Beef Empanadas
1h 10 min
Beef Tostadas
1h 10 min