Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz Oaxaca cheese, in pieces
Mole
- 1 oz dried pasilla chilies, destemmed and deseeded
- 2 oz dried ancho chilies, destemmed and deseeded
- 1 corn tortilla, toasted, loosely crumbled
- 1 ½ oz Mexican chocolate tablet, broken into pieces
- 1 oz raisins
- 1 ½ oz almonds
- 1 ½ oz toasted sesame seeds
- ⅛ tsp anise seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 whole clove
- 7 oz Roma tomatoes, cut into pieces
- 2 oz white onion
- 2 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp salt
- 28 oz water
- 21 oz chicken breasts, skinless, boneless, quartered
Enchiladas
- vegetable oil, to fry
- 18 corn tortillas
-
sour cream, to garnish
of Mexican crema, to garnish - 1 avocado, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3034.5 kJ / 749.3 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 38.7 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 14.1 g
- Natrium
- 838.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Enchiladas
40min
Tortilla Soup
25 Min
Pollo Pibil
1h 30min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Caesar Salad
30 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Pozole Verde
2h
Chicken Enfrijoladas
50min
Beef Barbacoa
2h
Pozole Rojo
2 godz. 5 min