Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz pork meat, boneless, sinew free, cubed (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, to taste
- 4 oz yellow onions, in thin wedges
- 14 oz chicken broth
- 26 oz salsa verde (canned or jarred), divided
- 4 oz canned green chilies, diced
- 1 ear of corn, cut into rounds (½ in.)
- lime, sliced, to garnish
- red onion, sliced, to garnish
- mini corn tortillas, grilled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1157 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Picadillo (Texas Hash)
40min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 godz. 5 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1u.