Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Baba Ganoush
1 godz.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min