Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Aubergine (400 g)
35p
Asparagus Risotto
45p
Sautéed Shallots (350 g)
25p
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35p
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Sumac and Tahini Houmous
10 dk
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40p
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25p