Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g mirin
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g honey
- 10 g light brown sugar
- 100 g white miso paste
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 3738.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Basil Pesto
10min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Rocket watercress juice
5 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Asian Vinaigrette
5 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min