Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g mirin
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g honey
- 10 g light brown sugar
- 100 g white miso paste
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 3738.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa Verde
10 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Salmon Miso Soup
30 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Basil Pesto
10 Min
Teriyaki Marinade
15 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min
Asian Chopped Salad
20 Min