Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 onions, halved (approx. 250 g)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 60 g white wine vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Egg White Coconut Omelette
45min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Turkey roulades with minted pea mash
Geen beoordelingen
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Fougasse
2h
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min