Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 onions, halved (approx. 250 g)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 60 g white wine vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Beef Stew
2 Std. 30 Min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 godz. 55 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8hod. 40min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Geen beoordelingen
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 Std. 5 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min