Apparaten en Accessoires
Rosemary Marinade for Beef
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
6 portion
Ingrediënten
-
onions halved (approx. 250 g)3
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 Tbsp
-
white wine vinegar60 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0 g
Calorieën
418 kJ /
100 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Marinades
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4u. 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2u. 15min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1u. 10min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8u. 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1u. 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1u. 40min
Savoury Crayfish Éclairs
1u. 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Slow Cooked Oxtail
8u. 20min