Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g whole milk
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 240 g ricotta cheese (see tip), at room temperature
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried basil
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 829 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 490 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Olive Bread Rolls
2 Std.
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 Std. 35 Min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Mediterranean Bread
5h 20min
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Yoghurt Bread
2 Std.
White Finger Rolls
3h 30min
Turkish Flatbreads
2h 10min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min