Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño Cornbread
- 2 - 3 fresh jalapeño chillies, halved, to taste
- 170 g polenta
- 135 g plain flour
- 40 g granulated sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g buttermilk
- 2 medium eggs
- 130 g tinned sweetcorn, drained
Maple Butter
- 110 g unsalted butter, soft
- 30 g milk
- 2 Tbsp maple syrup
- 1 tsp soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels
1h 20min
Cajun Gumbo
1h 30min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 menit
Eggnog Snickerdoodles
1h
Pain d'Epi
2h 40min
Apple Butter
1h 30min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Texas Cornbread
35 menit
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min