![Jalapeño Cornbread with Maple Butter Jalapeño Cornbread with Maple Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9F47ECB-8CFE-43EF-926F-159BFA04F150/Derivates/5400b740-d428-4a32-9426-25ebb395a55f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño Cornbread
- 2 - 3 fresh jalapeño chillies, halved, to taste
- 170 g polenta
- 135 g plain flour
- 40 g granulated sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g buttermilk
- 2 medium eggs
- 130 g tinned sweetcorn, drained
Maple Butter
- 110 g unsalted butter, soft
- 30 g milk
- 2 Tbsp maple syrup
- 1 tsp soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornbread
1h
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 Std. 35 Min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2h
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 Std. 25 Min
Cornbread
40p
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Asian Vinaigrette
5 min
Peshwari Naans
2h
Texas Cornbread
35 Min