![Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku) Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/210547.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 2 aubergines (approx. 250 g each)
- 4 Tbsp miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)
- 20 g mirin
- 15 g sugar
- 20 g sake
- 160 g water
- 1 tsp toasted sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 735 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1j
Peanut and Soba Noodle Slaw
20min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Scrambled Tofu
20min
Portuguese Leeks
45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Miso salmon broth
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Miso Marinade
10 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 menit
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min