Apparaten en Accessoires
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
JAPANESE CUISINE
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Miso Soup with Vegetables
30min
Miso Marinade
10min
Sous-vide Miso Aubergine
2u. 50min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1u.
Lemongrass Tempeh
1u. 15min
Gazpacho
1u. 15min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1u.
Sumac and Tahini Houmous
10min
Celery and Cashew Nuts
20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min