Apparaten en Accessoires
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
JAPANESE CUISINE
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Maple Miso Vinaigrette
5min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1u.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Sous-vide Miso Aubergine
2u. 50min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Dim Sum 'Shao Mai'
2u.
Nut and Seed Butter
10min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min