Apparaten en Accessoires
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
JAPANESE CUISINE
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 Std.
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Mapo tofu
15 Min