Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pecorino, cut in pieces (2 cm)
of Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 1 garlic clove
- 30 g spring onions, cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing
-
150
g pancetta, cubed (2 cm)
of guanciale, cubed (2 cm) - 15 g olive oil
- 1 medium egg
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 25 g white miso (or shiro miso)
- 3 pinches ground black pepper
- 800 g fresh udon noodles
- water, for cooking noodles
- sesame seeds, for garnishing (optioneel)
- dried chilli flakes, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2584.5 kJ / 617.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1151.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25 min
Miso carbonara udon
25min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Pan-fried Bao Buns
1 Std. 30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Lemongrass Beef Salad
30min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min