Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pecorino, cut in pieces (2 cm)
of Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 1 garlic clove
- 30 g spring onions, cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing
-
150
g pancetta, cubed (2 cm)
of guanciale, cubed (2 cm) - 15 g olive oil
- 1 medium egg
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 25 g white miso (or shiro miso)
- 3 pinches ground black pepper
- 800 g fresh udon noodles
- water, for cooking noodles
- sesame seeds, for garnishing (optioneel)
- dried chilli flakes, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2584.5 kJ / 617.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1151.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese ramen noodle soup
1h 50 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Bibimbap Burrito
45min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Bibimbap burrito
45min
Miso carbonara udon
25 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min