Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g strong white bread flour, plus extra for sprinkling and dusting
- 1 tsp fine sea salt
- 140 g water, lukewarm
- 2 tsp dried instant yeast
- olive oil, for greasing and brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 636 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Easter Bread
3h 50min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Khachapuri
1 godz. 30 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1 godz. 40 min
Pitta Bread
2h
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Bundt Cake
1 godz.
Peach and Lavender Tartlets
40min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1 godz. 35 min