Compatibele versies
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
of mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
of sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10.7 g
Alternatieve recepten
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Salted Caramel Shortbread
3h
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Smoked Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Bacon Roly-polies
1 godz.
Four Cheese Sharing Flatbread
40 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min