Compatibele versies
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Cabbage
- 60 g onions, quartered
-
40
g lard
of unsalted butter, diced - 500 g red cabbage, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g apples, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g sugar
- 30 g red wine vinegar
- 150 g water
- 100 g red wine
- 1 dried bay leaf
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground allspice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 juniper berries
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
of slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 220 g milk
- 3 medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 30 g plain flour
- 250 g water
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
of clarified butter - 750 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée (concentrated)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
of caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
of 2 cloves -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 heaped Tbsp currant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2795 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1922 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Classic Egg and Cress Sandwiches
35min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Cottage Pie
1h 10min
Quiche Lorraine
45 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min