Compatibele versies
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1594 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 659.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Red Pepper Houmous
5 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Suet pastry with thyme
25 Min
Broccoli and Stilton Soup
30 Min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 Std.
Pilau Rice
40min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.