Compatibele versies
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1594 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 659.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Rhubarb Fool
1j 10 menit
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 menit
Broccoli and Stilton Soup
30 menit
Panna Cotta
6h 15min
Aloo Beetroot Tikki
1j
Orange curry dressing
10 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 Std. 40 Min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 dk