![English Brunch English Brunch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4724642f-2267-47a8-83c6-2f08af067f22/Derivates/ee872c02-acaf-4827-8437-28660bb70082.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 medium eggs, chilled
- 200 g plum tomatoes, quartered
- 100 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp balsamic vinegar
- 40 g olive oil
- 5 g caster sugar
- 10 g tomato purée
- 200 g fresh spinach leaves
- 200 g cannellini beans, tinned, drained
- 100 g brown mushrooms, fresh, quartered
- 150 g onions, sliced (3 mm thick)
- 200 g pork sausages, cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)
- ½ tsp dried thyme
- sliced white bread, toasted, for serving
- fresh mixed herbs, for garnishing
- 120 g cherry tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865.2 kJ / 445.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 810.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Strawberries and Cream (TM6)
20 min
Ratatouille Galette (TM5)
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Provençal alouettes
1 Std. 30 Min
Spaghetti Carbonara
25 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10 min.
Calzone Napoletano
1h 40 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Prawn and Vegetable Rice
1h 10 min.