Apparaten en Accessoires
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 45min
12 slices
Ingrediënten
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1290 kJ /
308 kcal
Vetten
16 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DESSERTS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Classic Polish 'tort'
2u. 25min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13u. 10min
Crème pâtissière
15min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2u. 20min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2u. 20min
Taramasalata
15min
Crème Pâtissière
15min
Spinach and smoked salmon roulade
24u. 35min
Liver Cake
1u. 50min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3u. 20min
Strawberry Bavarois
6u.
Praline Cheesecake
4u. 10min