Apparaten en Accessoires
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 45min
12 slices
Ingrediënten
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1290 kJ /
308 kcal
Vetten
16 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DESSERTS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Plum and Almond Traybake
1u. 5min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1u. 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1u. 20min
Za'atar mix substitute
5min
Tiramisu
5u. 20min
Apple Crumble Cake
1u. 10min
Shallot Tarte Tatin
2u.
Apple crumble meringue slice
2u.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6u. 30min
Fresh Fruit Tarts
7u. 5min
Chocolate and Raspberry Tarts
2u. 50min