Apparaten en Accessoires
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 45min
12 slices
Ingrediënten
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1290 kJ /
308 kcal
Vetten
16 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DESSERTS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche
8u.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2u.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Cheesecake (baked)
7u. 20min
Quiche Lorraine
45min
Mushroom pastry
45min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1u. 20min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2u. 50min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Chocolate Fondants
40min