Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)
- 80 g rolled oats (see tip)
- 80 g pitted dates
- 40 g coconut oil
Filling
- 200 g pitted dates
- 1400 g water, plus extra for soaking gelatine
- 250 g white short grain rice
- 270 g soy cream
- 1 cinnamon stick
- 1 pinch fine sea salt
- 8 gelatine leaves
- 1 - 2 tsp ground cinnamon, to taste
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1138.5 kJ / 272.1 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 36.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 Std. 40 Min
Apple Tart (TM5)
1h
Chocolate Stale Bread Muffins
1h 15min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Bear Face Cake
1h 50 min.
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Persian Carrot and Coconut Cake
2u. 20min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50 min.
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
Vegan Butter
2h
Sweet Potato Cake
6 Std.
Carrot Cake
2h 30min