Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g light brown sugar
- 60 g Greek yoghurt
- 1 lemon, zest only and 30 g juice
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g ground almonds
- 200 g polenta
- 3 medium eggs
- 100 g fresh strawberries, hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
- 100 g nectarines, stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
- 150 g crème fraîche, for serving
- Voeding
- per 8 portion
- Calorieën
- 2605 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 38.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Blueberry Cheesecake
5h
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 Std. 15 Min
Polenta Cake
1 Std.
Almond Honey Semolina Cake
1 Std.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 Std. 10 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1 Std.
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min