![Plum and Blackberry Upside-Down Cake Plum and Blackberry Upside-Down Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82a486e2-674e-425e-9c6f-888828a934ff/Derivates/477bbc99-26d4-41f2-bfc6-62f18547440d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g unsalted butter, soft
- 200 g light brown muscovado sugar
- 4 - 5 plums, halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight
- 200 g fresh blackberries
- 400 g caster sugar
- 2 medium eggs
- 2 tsp vanilla extract
- 300 g plain flour
- 350 g milk
- 3 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3510 kJ / 838 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 290.1 mg
Alternatieve recepten
Raspberry Cheesecake
3 Std. 25 Min
Seville Orange Curd
40 Min
Pistachio Chocolate Truffles
6sa 15 dk
Strawberry and Pear Terrine
9 Std. 30 Min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Ham and Onion Bread
30 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Strawberry Olive Oil Cake
1 godz. 35 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3h 35 min
Carrot and Apple Cake
1h 30min