Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, diced
- 150 g blanched almonds
- 20 - 30 g sugar, to taste
- 3 Tbsp fresh parsley leaves
- 3 Tbsp fresh coriander leaves (optioneel)
- 200 g onions, halved
- 1 pinch saffron
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 600 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 50 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 medium eggs
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Hornazo
Geen beoordelingen
Spinach Fatayers
2 Std.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1ωρ. 20 λεπτ.
Stuffed Moroccan Breads
2u. 45min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Umali
1 Std. 25 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 λεπτ.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Salmon kabsa
35min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min