Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, diced
- 150 g blanched almonds
- 20 - 30 g sugar, to taste
- 3 Tbsp fresh parsley leaves
- 3 Tbsp fresh coriander leaves (optioneel)
- 200 g onions, halved
- 1 pinch saffron
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 600 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 50 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 medium eggs
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach Fatayers
2h
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Umali
1 godz. 25 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Moroccan Bean Soup
45 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Moroccan Mint Tea
25min