Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelles
- 375 g white fish fillets, skinless, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- 100 g unsalted butter, diced
Panade
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g milk
- 50 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 egg whites, from medium eggs
- 600 g water
Sauce
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g single cream
- 2 shallots, halved
- 30 g unsalted butter, diced
- 150 g watercress, plus extra for garnish
- 200 g water
- 100 g natural yoghurt
- 1 Tbsp chicken stock paste
- ½ lemon, juice only
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Peppercorn Sauce
30 min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Emmental Gougères
50 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15 min.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Fish Stew
45 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min