Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g dried chickpeas
- 200 g dried broad beans
- water, cold, for soaking
Falafels
- 150 g onions, quartered
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh coriander, cut in pieces
- 3 tsp ground cumin
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
-
300
g sunflower oil
of vegetable oil
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 323 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan Lentil Soup
40p
Quick Falafel
30p
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30 min
Almond Cheese
6h 15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25 min
Puy Lentil Dip
45p
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40 min
Houmous
13hod. 30min
Red Pepper Houmous
5min