Apparaten en Accessoires
Falafel
Voorbereiding 45min
Totaal 24u.
30 pieces
Ingrediënten
Soaking
-
dried chickpeas200 g
-
dried broad beans200 g
-
water cold, for soaking
Falafels
-
onions quartered150 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3 g
Calorieën
323 kJ /
81 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Tabbouleh
2h 15min
Houmous
13h 30min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Falafel
1h 25min
Artisan Plant Pizza
35min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Falafel
25h 30min
Spinach Fatayers
2h
Puy Lentil Dip
45min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min