Apparaten en Accessoires
Falafel
Voorbereiding 45min
Totaal 24u.
30 pieces
Ingrediënten
Soaking
-
dried chickpeas200 g
-
dried broad beans200 g
-
water cold, for soaking
Falafels
-
onions quartered150 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3 g
Calorieën
323 kJ /
81 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baba Ganoush
1u.
Spinach Fatayers
2u.
Houmous
13u. 30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Barbecue Beanburger Sliders
1u. 50min
Buckwheat Crêpes
30min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1u. 25min
Falafel
1u. 25min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Soya Yoghurt
12u. 10min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Veganella - Vegan Mozzarella
6u. 10min