Compatibele versies
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gazpacho
- 500 g plum tomatoes, halved
- 30 g green pepper, cut in pieces (3cm)
- 20 g onion, quartered
- 40 g cucumber, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 15 g white wine vinegar
- 25 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
- 4 ice cubes
- ½ tsp salt
Patatas Bravas with Aioli
- 250 g sunflower oil
- 4 garlic cloves
- ½ tsp Dijon mustard
- 1 Tbsp apple cider vinegar
- 3 Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 1 pinch salt, plus ½ tsp, or to taste
- 60 g red onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired, cut in pieces
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch smoked paprika
- 800 - 850 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g water
Churros
- 60 g caster sugar, plus 1 Tbsp
- 2 tsp ground cinnamon
- 10 g olive oil
- 300 g water
- ¼ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp salt
- 1 tsp baking powder
- 150 g plain flour
- 400 g sunflower oil
Chocolate Coconut Ganache
- 170 g coconut cream
- 175 g dark chocolate (70% cocoa solids) (vegan), small pieces or callets
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7371 kJ / 1762 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 138 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 Min
Risotto with Parmesan
40min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Neapolitan Pizza
9h
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Pizza Dough
1 godz.
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 Std. 35 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min