Apparaten en Accessoires
Orange curry dressing
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
orange zest (1 cm x 3 cm)1 slice
-
shallots cut in halves30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
1947.8 kJ /
465.5 kcal
Vetten
50.3 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
3.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise sauce
15min
Spelt bread
1u. 45min
Vanilla sugar
72u.
Risotto with Parmesan cheese
30min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3u.
Marzipan Balls
25min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3u. 15min
Yoghurt dressing
5min
Potato and vegetable purée
45min
Guacamole
10min
Baguette
3u. 45min
Rustic bread
2u.