Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g celery stalk, cut in pieces
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces
- 150 g onions, quartered
- 55 g extra virgin olive oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 400 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp fine sea salt, plus 1 Tbsp
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch caster sugar
- 1600 g water
- 400 g polenta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427.2 kJ / 580.7 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 135.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2981.7 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Pineapple and Rum Pancakes
40 min
Traditional Irish Stew
2 Std. 40 Min