Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g celery stalk, cut in pieces
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces
- 150 g onions, quartered
- 55 g extra virgin olive oil
- 400 g pork mince, broken in pieces
- 400 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp fine sea salt, plus 1 Tbsp
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch caster sugar
- 1600 g water
- 400 g polenta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427.2 kJ / 580.7 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 135.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 2981.7 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Lentil and Bacon Soup
8ч. 55 мин.
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 min
Orange Dyed Eggs
55 min
Polenta
50 мин.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1ч. 45 мин.
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1ч. 20 мин.