Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3200 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp fine sea salt
- 800 g polenta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.9 kJ / 404.8 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 76.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1778.9 mg
Alternatieve recepten
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Potato Pancakes
45min
IDB2024
Geen beoordelingen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Prune Jam
55 Min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 Min
Crêpes Suzette
35 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Mixed Seafood Risotto
40min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min