![Breakfast crescents Breakfast crescents](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f8e1892-3078-4e42-b30e-c48bbdd8231b/Derivates/812df4a0-6de6-47f0-af68-a732c9a681de.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g milk
- 15 g dried instant yeast
- 80 g raw sugar
- 600 g baker's flour, plus extra to dust
- 70 g unsalted butter, plus extra 20 g melted, to brush
- 2 eggs
- 1 tsp sea salt
- water, to brush
- poppy seeds or sesame seeds, to sprinkle (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1189.6 kJ / 283.2 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 211.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Frozen Yoghurt Bark
Geen beoordelingen
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10 Min
Cheese spread
1 Std.
Ghost biscuits
1 Std. 15 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min
Hot dog rolls
3 godz. 30 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 Min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min