Apparaten en Accessoires
Breakfast crescents
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 5min
12 portions
Ingrediënten
-
milk250 g
-
dried instant yeast15 g
-
raw sugar80 g
-
baker's flour plus extra to dust600 g
-
unsalted butter plus extra 20 g melted, to brush70 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
water to brush
-
poppy seeds or sesame seeds, to sprinkle (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
211.4 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
1189.6 kJ /
283.2 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
42.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Better bread
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8 Std. 15 Min
Spiced pork terrine
24 Std.
Peanut butter and jam doughnuts
2 Std. 40 Min
3Q Soft Bread
3 Std. 25 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Angel cake
5 Std. 15 Min
Hot dog rolls
3 Std. 30 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Ham and cheese cruffins
3 Std.