![Scroll bundt cake Scroll bundt cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7A1CEDF-99C8-4917-A559-91D9BAB5EC64/Derivates/5efdaf36-dfeb-48cc-ad4f-b06a4ec91098.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prune filling
- 300 g dried pitted prunes
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g pouring (whipping) cream
Dough
- oil, for greasing
- 80 g unsalted butter
- 180 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g sugar
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 pinches salt
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035.1 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 38.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Honey cake
49h 30 min
Black forest cake
5 godz.
Marble cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Lamington swiss roll
25h 40 min
Flaky filo fingers
1 Std. 30 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Almond and pear tart
40 Min