![Pea and garden mint fritters Pea and garden mint fritters](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C562C519-5BE4-4CAA-85BE-E80E2F4ABE5C/Derivates/b289d669-0191-4d2f-9657-c87de19c3e7b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 60 g chickpea (besan) flour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 300 g frozen peas
- vegan mayonnaise
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1147.7 kJ / 273.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato lasagne
1ч. 20 мин.
Butternut mac and cheese
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 godz. 10 min
Mixed mushroom burgers
50 мин.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1ч. 20 мин.
Chilli con tempeh
20 Min
Tofu scramble
25min
Vegetable chilli
50 мин.
Pulse and pumpkin curry
30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min