Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp sesame oil
- 3 - 4 Tbsp white miso paste, to taste
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 4 - 5 spring onions, thinly sliced (2 mm), for garnishing
- toasted sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 575 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2868 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Watercress Soup
25min