Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp sesame oil
- 3 - 4 Tbsp white miso paste, to taste
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 4 - 5 spring onions, thinly sliced (2 mm), for garnishing
- toasted sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 575 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2868 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti Vongole
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Polenta
50 min
Creamy pea soup
40 min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Geen beoordelingen
Monkfish and prawn soup
1 godz.