Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2461 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Exotic Fruit Pudding
5 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min