Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2461 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Lentil curry stew with chicken
8 Std. 35 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with tomato sauce
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Creamy Pepper Soup
20 Min