Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2461 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Salad
1h 20min
Pork with Spinach Lentils
20min
Tomato basil chicken stew
35min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Turkey burgers
1 Std. 25 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30min
Greek Style Pork Stew
30min