![Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/638fe145-7494-4a19-99e4-9724d8e9713e/Derivates/78206086-e7f0-49aa-8800-7c3bfd710b7c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
of 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
of 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1385 mg
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Christmas Quesadillas
55 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1sa 5 dk
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Caramelised Red Onion Chutney
24sa
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1sa 5 dk