Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
TM6

Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin

4.8 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

BBQ Sauce

  • 50 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 50 g miso paste
  • 20 g Korean chilli paste (gochujang)
    of 20 g sriracha sauce
  • 20 g honey
  • 10 g toasted sesame oil

Sous-vide Pork Loin

  • 50 g onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g Korean chilli paste (gochujang)
    of 50 g sriracha sauce
  • 20 g honey
  • 10 g soy sauce
  • 10 g toasted sesame oil
  • 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    of 1 tsp ascorbic acid powder
  • 2 Tbsp sunflower oil
  • 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
  • 1 tsp toasted sesame seeds

Finalisation

  • 2 tsp toasted sesame seeds
  • 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
  • 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
  • 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2101 kJ / 502 kcal
Eiwitten
48 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
4 g
Natrium
1385 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten