Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
of 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 180 g celery stalks, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
of 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
of 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
of 4 tsp butter
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2438 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Hake and Prawn Burger
15min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 Min
Rice with Duck
1h 5min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Thai Burger
35 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min